Friday, April 30, 2010

terkenang..

petang-petang camni besenye aku mesti baru balek dari swim ke ape ke...tapi arini aku xpergi pon renang...ntah mngapa...perut aku xyah cakap la kn...konfom ke maju ke hadapan nye...hehehe

lepas puas tgk movie,cite lame spiderman 3,aku g la usha-usha balek simpanan gambar yang aku ada...sekian lame dah aku xbalek.(padahal baru setengah tahun)tp kire lme la jugak kn3...aku jumpe la gambar-gambar raye tahun lepas..secare xrasmi nye mengenangkan ku pada ibu,bapa n adek-adek aku yang comel cam aku....

rimdu la kt dorang..uwaaaa....nak share kt korang gambar family raye aku tahun lepas..


~~happy family 2009~~





ni parent aku...pilot n co-pilot in da house


nie kaum adam dalam rumah nie...adek aku nie nakal ckit...eh2,nakal banyak..kalah aku..




nie pulak kaum hawa dalam umah aku...aku xpasti la dorang nie masih camni atau lagi comel dari ini...hihihihi


penolong penaung umah aku a.k.a merangkap o.c kat umah aku..


again dia..rindu ni kat dia..huhuhu


penaung a.k.a c.i kat umah aku...dia bosan-bosan di g pukul o.c....senang cite dia pegang la umah tuu..hek:)



3 comments:

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

comei adik...agak2 ade yg bley bt calon x??haha...gurau je

Fasya Abdy said...

salam..awt kecik sgt gmbq aih...besaq sket buh len kali..huhuuh

muszelious said...

hahahaha....MKI NIE NGADE2 PULAK...sepak kang..hahahaha