Saturday, April 17, 2010

pagi yang indah




wah...sungguh indahnya waktu begini bagi seorang student yang tidak lama lagi akan menduduki final exam..kebiasaannya aku di sini jarang sekali mendapat cuti pada weekend xspeciaaly hari sabtu....hari camni memanag sesangat-sangt la payah untuk bangun lewat seperti student-student laen di luar sana.tapi tidak mengapa..its talk about our duty..

tapi pada ketika ini,aku masih tersadai di atas katil yang empok tanpa sebarang gangguan seperti pekikan perbarisan,spotcheck bilik etc..indahnya tidak dapa aku bayangkan...hahaha..

mungkin korang-koang nieyh dah biasa bangun lambat tym weekend.tak kisah la kan..janji aku puas tido hari ini..hahaha..cam angau je sebut pasal tido ini...


~~~~~mooooorrrrrninnnnggggg~~~~~~

2 comments:

Fasya Abdy said...

moning mus! haah..mcm2 la ko...gud luck exam! tu menjadik lak nuffnang ko..aku tak pon..hurm

muszelious said...

hihihi...tgk org la...