Friday, April 30, 2010

permintaan warga tua

>>>nie khas buat warga tua yang agak sengal..nah macik!!!aku xtw ape ko nak,tp xpe la..ley gak exercise jari-jemari aku nie ha..<<<<<<<

Pertama Pergi tengok cermin dan lihat apa kekurangan yang ada di wajah anda. Nyatakan

-xd lansung kekurangan just lebih kepada jerawat jep..hek

Kedua Pergi tengok cermin lagi dan lihat kelebihan yang ada di wajah anda. Nyatakan

-senyuman yang menawan n mata yang agak2 sepet disukai ramai but nobody want to get closer when im getting angry..hek :P

Ketiga Apa yang anda suka dengan kekurangan dan kelebihan pada wajah anda tu

-1)ske la coz ngn kekurangan tu ley tlg menambahkan minyak tok goreng ikan...
2)senyuman n mata ku,xd sorang pon dpt duplicate..hehe

Keempat Baju warna apa yang anda pakai sekarang

-kaler ijau

Kelima Pakaian baru yang anda terfikir nak beli

-baju berkolar keluaran polo latest kalau bley sama ngn gf aku..bru macthing..cing,cing..hahaha

Keenam Nyatakan 5 koleksi pakaian yang paling anda sayang

-1/.baju loreng
2/.baju no.3
3/.baju kawad
4/.baju kemeja seed aku tu
5/.bju taekwando...hhehehe:P

Ketujuh Apa perasaan anda apabila mendapat soalan2 ni.

-tersa sgt hambar n mengharap agar dpt brg tu tym speeccial day aku kelak...hahahaha...

Kelapan Upload gambar yang anda rasa paling manis untuk dilihat



nie a gambo yang paling manis bagi aku...nk tahu sebab ape?...sebab nye,banyak snap yang aku buat,nie je yang dia kate lawa...sweet kan3...hihihihi:P

2 comments:

Fasya Abdy said...

hoooraahhhhh...thx lah adek! ko tunaikan rq aku...ha3.....mmg sweet la gmbo tu..yaww! ha3..^_^

muszelious said...

tahu...hahahaa