Wednesday, April 21, 2010

bosan sangat

aku xtahu nak buat ape petang nie...

padahal aku ada paper lagi esok..english for academic writing pulak tuuu....ntah...rasa kosong je..nak kate aku banyak sangat tido hari ni,..ye la kot..mlm td aku tido lambt..standard la klo tido after abes paper...ntahla..

yang pasti aku rindu kat seseorang..sunyi..xtahu nak buat ape...

kenapa aku selalu camni ek?

aku mengharap seseorang care kat aku setiap masa ke?teringat pulak kesah lampau aku...ngeri..jahil sungguh..aku dah xnak buat dah benda yang aku buat dulu...flirt with all women..damn..reveal the old me..nothing to hide anymore..kat akhirat nanti pon,setiap yang kita lakukan kat atas muka bumi ini akan ditayang life depan mata ko!time tuu dah xgune dah nak menyesal..

ape aku nak dalam hidup aku?mazda rx-8 ke hidup penuh dengan kemanisan iman ke atau keredhaan illahi atas segala perbuatan aku...ini soalan yang aku masih belum dapat rungkaikan 100% tanpa cacat cela..ntah la..

pape ntah aku tulis ini sekadar luahan perasaan aku yang ntah pape petang ini.21april2010..sekian,wassalam...

3 comments:

iZZATI said...

Adik,hidup nie,kadang2 kita rsa t'lalu happy,kdg2 kita trsa t'lalu sedih,kdg2 kita trsa t'lalu busy & kdg2 jgk kita trsa t'lalu sunyi....Ingtlah,ada org yg sentiasa menyayangi kamu....Sntiasa d blkg kamu....Do smthing tht can mke yr life so wnderful ok.....Remember tht,yr akak's alwys be wth U....He3....

Fasya Abdy said...

aku pon mcm ko gk..

muszelious said...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


hehe..aku xlpe spe diri aku..just kekadang tu trse jgk la..btol tu kak..hek..