Thursday, April 29, 2010

fed up!!



tepat kol 1620h arini,29april2010 aku menghabiskan ayat-ayat terakhir ku bagi subjek diplomasi yang aku pandang rendah selama 1 sem nie...puas ke aku menjawab?...x!!!aku fed up weyh...fed up gilew...gilew-gilew nye fed up aaa....haish!!..kejam tol..

im doing well for the previous paper that is 6subjects of it...memang aku pulun ckit dari sem lepas...xtahu la kalau member-membe aku perasan...agak-agaknye,xperasan kot...hehehe..tapi,when im check back,paper-paper before nie sume ada gaps tok aku stdy...

tapi arini,lansung xbagi peluang...sekali 2killers subject dia bagi...amek sebijik kat kepale otak aku..jem kepale otak weyh...siyes xtipu...smpai kan,aku yang xpenah2 stdy lepas kol 5ptg,bley stdy lg...pelik xpelik a kn...cuak nye pasal aku stdy subjek yang aku agak susah sangat that is Strategic Studies(S.S)..padahal aku nak abeskan revision aku yang lagi 2topik je..huhu


hari ini tiba juga...aku habis menjawab S.S sejam je dari 2jam30min masa yang diberi...hard co..hahaha...igt lepas tu nk bkak diplomasi la kn..kot2 la ley masuk ape yang aku belajar...malang tidak berbau,aku lansung lupe..aku ley je dok depan laptop,bkak buku dipplomasi,chess on9 terpampang kt kaca laptop aku n menunggu turn aku tok gerak..


aku tak xpect aw,diplomasi nie boleh jadik sesusah ini...sebab nye,ble masuk kelas dia,aku ley je tangkap sume lecture dia bg...sebab pandang rendah nye pasal,aku slalu xmasuk kelas...nasib aku la kn...

akhir nye,aku kecundang bila mana nak menjawab diplomasi tadi...sedih...fed up aku dibuat nya..papehal nanti,aku berserah kepada-Nya..kalau kene repeat,aku jumpa balek ngn diplomasi nie...even i know im a soldier...hmm...

5 comments:

fyonna said...

hohohoho..sila la repeat syg.pasya,9weeks xperlu jumpa kmk.tq!

muszelious said...

hahahaha...xmok repeat!!!!
mok jmpa my girl 9weeks without miss...bley ka??.

Fasya Abdy said...

hahaah...tula over confident sgt smpai kelas pon xmasuk...

seteruk2 aku xstdy lgsung kat uma,,,kelas aku penuh gakk,,,huhuhu...anyway...gud luck! ^_^

FYONNA BEATRICE said...

i never know u didnt enter your class.so whats up with that,syg?you owe me a clarification,i guess.if not 9+4 weeks xperlu kuar upnm,ok?hihihi..why u didnt enter the class?mun boring tdo la dlm kls ya.but please come,ok?dont do it again next time,love..:-(

muszelious said...

huhuhu...i have told u before...i guess u know i have a night class form Monday till Wednesday...n i told u know every wednesday's evening i have cross country...

sorry...i wont do it again...buang la another 4weeks ya k?huhuhu