Friday, May 7, 2010

masih sedar lagi



hye there...hehehe..sepatotnye time-time camni aku dah lena dibuai mimpi...tapi malam ini aku masih la sedar...

maybe disebabkan xsabar nak dapat cuti esok or maybe xsabar nak keluar dari 'kemku,syurgaku' or maybe xsabar nak jumpa membe-membe sekolah agame dulu or maybe xsabar nak teman si dia menunggu flight masing-masing untuk keesokkan harinya...

rindu rasanya tidak dapat ku gambarkan..the thing that im always thinking will be approach soon..i had missed it once..and i will not miss this one again...

cuti semester ku tidak la panjang seperti universiti-universiti laen tetapi ianya amat bermakna bagi ku walaupun sementara..seminggu...sementara la tu kan..

time nie,mesti adek-adek aku dah makin besar..makin comel-comel...hehehe...rindu nye abang kat korang niee...nak beli ape eh esok tok dorang???hmmm...

time nie jugak,membe-membe aku sume dah bawak moto,bawak kete ngan kerjaya masing-masing..gaya...dulu,same-same pakai songkok pakai tie pergi kelas...tapi sekarang dah lain..sume macho-macho...maybe dah ada yang dah kawen dah pon..




time nie jugak,aku masih mengejar ijazah ku disamping meneruskan karya sebagai seorang pegawai tentera......

indah kan..hek:P..









2 comments:

Fasya Abdy said...

ko hujng sekali knn kn..huhu

muszelious said...

btol....1000% markah tok kau....hehehehe